Lyssnar på Bob Hansson här på Littfest i Umeå, så bra. Läste nånstans att det ju är bra för skrivinspirationen, och för inspiration i allmänhet kanske, att läsa något av en genre som man inte brukar. Därför började jag för ett tag sen prenumerera på en dikt om dagen, (www.poet.org).Och nu har jag lyssnat på Bon Hanson en timme. Han är ju ett geni!

Känns som hundra vitamintabletter, eller åtta soltimmarsglädje och värme paketerat i en lunchföreläsning. Lyssnar på Bob Hansson, så bra. Läste nånstans att det ju är bra för skrivinspirationen, och för inspiration i allmänhet kanske, att lösa något av en genre som man inte brukar. Därför började jag för ett tag sen prenumerera på en dikt om dagen, poet.org. Och nu har jag lyssnat på Bon Hanson en timme. Han är ju ett geni. Lyssnar på Bob Hansson, så bra. Läste nånstans att det ju är bra för skrivinspirationen, och för inspiration i allmänhet kanske, att lösa något av en genre som man inte brukar. Därför började jag för ett tag sen prenumerera på en dikt om dagen, poet.org. Och nu har jag lyssnat på Bon Hanson en timme. Som värmen av åtta soltimmar paketerat i en lunchföreläsning. Tack Bob!