Känner du dig bekväm med kommunikationen på din arbetsplats?

I romanen ”Nu lägger vi känslorna åt sidan” får du bland annat insikter om hur:

• du kan hantera olika personer och situationer i din arbetsgrupp
• kommunikationen mellan chefer och medarbetare utvecklas
• tillit i grupper gör skillnad för effektivitet och arbetsglädje

Berättelsen utspelar sig på en arbetsplats och du möter olika människor med olika personligheter samt i olika professioner. Igenkänning och reflektioner utlovas! Författare Helena Ström arbetar med kommunikationen på arbetsplatser, med chefs- och ledarskapsutveckling och med målet att skapa bra arbetsplatser där medarbetarna har samsyn kring uppdraget och känner arbetsglädje. Du kan läsa mer om henne här!

Så här säger några läsare om boken:

”För mig är genren ny, fräsch och lärorik. Boken innehåller en spännande arbetsplatsberättelse, som alla säkerligen kommer att känna igen sig i. Nu får vi uppleva detta drama i ett utifrån perspektiv. I en spännande berättelse lyckas författaren behandla angelägna ledarskapsfrågor som hur man driver ett projekt ur ett medarbetarperspektiv, hur medarbetarna reagerar, vilka problem man stöter på i organisationen, hur man kan lösa dessa, hur du kommunicerar med personer genom att ställa öppna frågor, hur du formulerar dessa frågor, vad det innebär att ha ett coachande förhållningssätt osv. Så skönt att få fundera över ledarskapsfrågor i en helt ny form. Jag lärde mig mycket och läste med papper och penna till hands. Boken är också den perfekta romanen för t.ex. en bokcirkel eller en studiecirkel på arbetsplatsen. Jag längtar redan efter en uppföljare. Måtte det komma en sådan.”
Hans-Inge Persson, kommunal förvaltningschef (15 år) och generaldirektör (8 år)

”Mellan ljuvliga vandringar och annat på solsemestern har jag njutit av denna roliga arbetsplatsroman av Helena Ström. Läs den du med! Ta till dig det coachande arbetssättet för bra arbetsgrupper som både vill ha trevligt och lyckas med högt satta resultatmål. God kommunikation och arbetsglädje kan vi bidra med var och en. Det här kan vi jobba med i politiken. Ett välvilligt samarbete som viktiga lokala frågor blir handslag för ännu bättre utveckling.”
Anne Olofsdotter, arbetsmarknadskoordinator

”Det är precis det här vi pratar om på jobbet!”
Anna-Maria, chefsassistent

”Gillade historien mycket! Jag ville verkligen veta hur det gick med medarbetarenkäten och vad den rörde upp!”
Hanna, sjuksköterska

”En bok att ha som exempel på bra litteratur att berätta för mina kursdeltagare pastedGraphic.png🙂 Det var senast idag som en sa att ”här på mitt jobb är det bara fakta som gäller – känslor hör inte hemma här hos oss…”.
Eva P Svensson, konsult, EPS Human Invest AB

Beställ boken här!