Jag kom hit, till Pedregalejo, en liten liten pytteby precis längs stranden, (ca fyrtiofem minuters promenad norr om Malaga), i måndags för att skriva en vecka. Utsikten från balkongen lägenheten jag hyrde ser ut så här.

Dagarna såg ungefär likadana ut. Frukost på balkongen, promenad/jogg längs stranden och sen skriv och jobb fram till lunch, som man äter runt tvåtiden här. Åt lunch på min balkong alla dagar förutom igår då jag lyxade mig med detta:

Gambas PilPil

Gambas PilPil och så rosada a la plancha med ”fattigmanspotatis”, favoriter! Efter lunch är det nytt skrivpass. Skrivandet pendlade mellan total hybris och att vilja lägga ner helt. Gick så långt att jag bestämde mig för att skrota hela bokidén och börja om från början med nytt manus. Skrev 4000 ord i ett svep och sen insåg jag att det nya kunde vävas in i det gamla… Med mig på resan hade jag oxå mina fina testläsares kommentarer, och den livsviktiga redaktörens utlåtande. Tack för det! Jag lär mig så himla mycket av att själv göra den här skrivresan, tror det gör mig till en så mycket bättre lektör och redaktör själv!Jag älskar långa promenader! Så många bra idéer jag får! Och ser mycket fint: som fyren i Malaga, ”La Farola”. Tydligen är det bara två fyrar i Spanien som har feminina namn, fyren i Malaga och den på Teneriffa.Igår bestämde jag mig för att ha en ledig eftermiddag. Tog bussen in till Malaga och spankulerade runt en sväng i gamla stan. Och så visade det sig vara rea kvar i butikerna.Nu är det dags för hemfärd. Som alltid fixade jag min favoritmacka att ha med på flyget👌Nu längtar jag hem! Nästa resa vill jag ha sällskap med mig! Jobbar ju under dagarna men på kvällarna vore det kul att ha någon att prata (skrivande?) med!<<<
><<
p>< /p>