Om C Publishing 2018-03-14T17:43:07+02:00

Varmt välkommen till bokförlaget C Publishing!

Jag heter Pernilla Persson och har jobbat med manus på heltid sedan 2015. Idag har förlaget C Publishing gett ut tre titlar, se mer under fliken Böcker.

Förutom förlagsbiten så hjälper jag dig med texter, lektörsläsning, redigering och korrektur. Jag åtar mig även översättningsuppdrag från franska och engelska.

Jag har alltid arbetat med språk i någon form och har en examen i lingvistik, franska och facköversättning från Lunds Universitet. Sedan december 2017 är jag också diplomerad lektör.

När det gäller lektörsuppdragen brinner jag särskilt för karaktärsbygge. Här kan jag hjälpa dig att utveckla dina huvudpersoner på ett naturligt och trovärdigt sätt. Det kan handla om allt från deras språkliga stil, hur de fungerar i sociala sammanhang till deras backstory.

Drömmer du om att ge ut en bok men behöver lite hjälp på vägen?

Lektörstjänster kan ibland beskrivas ganska ”luddigt” och för att du på bästa sätt ska förstå har jag satt ihop de 13 vanligaste frågorna och sedan svarat på dessa. Under sidan, Anlita en lektör, hittar du denna information och förhoppningsvis får du en tydligare bild av vad jag kan hjälpa dig med 🙂

Anlita Pernilla som lektör
%d bloggare gillar detta: