Jobbar med redigeringen av Feelgoodbokhandeln och upptäcker att mitt manus nu blivit två böcker i stället för en, och att den första delen förmodligen kommer att få arbetsnamnet Zinfandelsommar i stället. Det som först var tänkt som namn på del två i serien… Spännande grejor! Imorgon får jag lektörsutlåtande och den 1 december skickar jag manuset till förlagen igen.

Har också hunnit med en mycket trevlig lunch med kund på (eller heter det i?) Råå, utanför Helsingborg. Där finns ett supermysigt ställe som heter Veras Deli, som är både delikatessbutik och restaurang. Jag åt deras goda ceasarsallad, de har massa gott att välja på. Kommer alltid därifrån med minst ett gäng goda ostar och kallskuret. Var i god till lunchen så jag fick lite sol på nosen vid havet. Helt underbart!

Chockerade mig själv igårkväll genom att redan ha dukat klart för bokcirkelmiddagen hos mig ikväll. Skönt att vara i god tid – därför ska jag fira mig själv med en massage nu innan jag går hem från jobbet. Har ju den lyxen här där jag har kontor att alla mina kontorskollegor är massörer, hudterapeuter och yogalärare. Hoppas jag kommer kunna ge dem en härlig läsupplevelse snart!

Önskar er en skön torsdagkväll!

raa4