Äntligen kommer min bok!

Ingela, 45, blek, bitter och besviken. Hon går på fem Friskis o svettis pass i veckan, lagar perfekta matlådor och har samma jeans som för 25 år sen. Hon har en Facebooksida där hon hånar allt och alla. Varje månad träffar hon sin bokcirkel med namnet ZinfandelZin. Den består av Margot, superrojalisten som smygröker och träffar fel män, Minette, pensionären som modebloggar, och Andrea, sjukskriven bibliotekarie med bokhandelsdrömmar.

Ingela börjar minnas händelser från Paris, för 20 år sedan, ensam, gravid och livrädd. Varför googlar Ingela efter Xavier, fransmannen med de trassliga ögonfransarna? Och vem är Lars-Leo, bonden med de sexiga händerna?

Utkommer i maj 2018!

One thought on “Äntligen kommer min bok!

  1. Bästa lektören, Pernilla, blir nu också bästa författaren. Lektören, Pernilla, gjorde min bok ”Den inhumana vården” till en bok. Mina lösa anteckningar, idéer och tankar, förvirrade lösa trådar, fick min lektör ihop till en bok. Hur gick det till? Den är nu såld i över 3 000 ex. TACK!

Kommentera