Okategoriserade

Äventyr på Mallorca

Det som skulle bli en lugn och avkopplande jobb- och Skrivresa har börjat med lite mer äventyr än önskat… väl framme igår vid vårt fina hus vi (jag🙄) hade bokat stod vi och väntade på ägaren. Och väntade… ringde agenturen som efter 1,5 timme äntligen fick tag på husägaren och då visade sig att det inte fanns någon el i huset. Mindre bra. 

Vi blev erbjudna ett annat hus, i Soller, inte i Fornalutx där vi ville bo. Här är vi nu, i ett fantastiskt bed & breakfast med tio rum, helt för oss själva – lite spöklikt igår kväll! Rummen, snarare sviterna, har alla eget badrum och de flesta med egen terrass. Tyvärr funkar ingenting i köket, men här är väldigt fint. 🤔


Nu ska vi ta en stärkande promenad i för samtalet med Booking.com…👍☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: