Okategoriserade

Fredag med packning, frissa o nytt uppdrag!

Gått genom anteckningarna från gårdagen hos Yves Rocher, där jag började mitt nya uppdrag som projektledare. Firas bör. Skickat förbeställda vårfikaböcker och planerat nästa vecka då jag flyttar kontoret till Fornalutx på Mallis. Trevligt, trevligt. Och så tvättar jag och torkskåpar, Prokrastinering 2.0. Flyger 08.20 imorgon, Goa tider. Där emellan hann jag få lite ny färg i håret av Pia. 

Trevlig helg! Hörs från Mallis☀️😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: