Okategoriserade

Att vara författare är mer än att skriva

Intervju med superproffsiga författaren Hanna Lindberg som skrev STHLM Confidential. Hennes bok gavs ut på ett litet förlag 2014 och efter det for hon runt på egen hand där hon fick göra det mesta av marknadsföring och införsäljning själv. På bokmässan 2015, dit hon åkte med sin veckogamla bebis, lanserades boken i pocket och sålde slut på två dagar. Sedan blev Hanna med agent och boken såldes till en massa länder. Hon fick kontrakt med Norstedts för STHLM Confidential och två uppföljare. Just nu är hon i Barcelona och intervjuas för en massa tidningar och TV!

Rysningar så roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: