Okategoriserade

Julmarknad och boksignering!

julmarknad

Tänk att det är första advent nästa helg! Då finns jag och en författarkollega på Borgeby Slotts julmarknad för att signera den första novellantologi vi medverkar i. Och såklart bjuder vi på glögg och något gott till det! Välkomna!

Under fredagen finns jag på plats på WellnessHOUSE adventsfika! Även då kommer du att kunna köpa min bok, eller bara njuta av den härliga stämningen hos oss. Varför inte passa på att boka in en massage eller en härlig ansiktsbehandling?

Som om inte detta var nog, kommer jag och Ann även att stå på Bread & Cookies i Löddeköpinge, fredagen den 9 december mellan kl 15 och 18, och sälja våra böcker. Eller bara dela ut en julkram. Kom och besök oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: