Okategoriserade

Förhandsbeställ ”Över en vinterfika”!

img_0970

Beställ ditt ex av novellsamlingen ”Över en vinterfika” nu! Boken är i superfin i inbundet format och består av 32 noveller på temat Livsförändring. Den perfekt mysjulklappen helt enkelt! Min novell heter ”Glögg, trassliga ögonfransar och en traktor”.

Beställer gör du genom att maila mig på info@pernillapersson.se. Meddela om du vill att boken skickas till dig (bokens pris 150+frakt 25 kr) eller hämta b0ken på adventsfika i Löddeköpinge under första adventhelgen! Fredag 25 november finns jag på WellnessHouse kl 10-16, och lördag och söndag 26-27 november på Borgeby slott julmarknad.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: