Okategoriserade

Nöjd och skrytig

Idag för ett år sedan åkte jag till New York på mitt livs första skrivarkurs. Med mig hade jag några lösa anteckningar och en dröm om att kanske nånstans någon gång skriva en bok… nu ett år senare har jag ett klart utkast till en roman… en feelgoodroman tror jag. Två förlag har gett positiv respons och vill att jag redigerar. Det har jag gjort. Imorgon skickar jag mitt manus till ny lektör. Jag känner mig ändå lite nöjd med mig själv. Just nu i alla fall! Så då passar jag på att skryta lite❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: