Okategoriserade

Saker jag inte ska missa på Bokmässan!

Nästa vecka bär det av till årets Bokmässa i Göteborg. Innan jag åker på Bokmässan gör jag alltid en lista på sånt jag vill göra! Små och stora saker.

Jag åker upp till Göteborg onsdag eftermiddag för att vara på plats på mässan kl tio på torsdagen för att gå på seminariet Hajpade översättningar. Jag vill inte heller missa Sjukt stressad. Psykolog Anna Bennich Karlstedt har skrivit en stresshandbok. Ser också mycket fram emot intervjun med Kristina Ohlsson. Sen har ju alla förlag sina egna små scener med författarframträdanden. För att inte tala om alla pocketfynd man kan göra. Och så slinker det alltid ner en och annan ny anteckningsbok. Jag skriver det allra mesta för hand, med gammaldags blyertspennor.

Allt är inte böcker och författare på bokmässan. Nejdå. Det är viktigt att mingla också. På torsdagseftermiddagen vimlar det av mingelsugna. Jag ska inte vara sämre. Längtar efter att träffa några av mina skrivkursare från London i en monter någonstans nära mig under torsdagen:)

Sedan vill jag absolut till hotell Belloras takterass och dricka vin med gullig väninna. Sådan tur att jag ska det!

img_0998
Nästa vecka bloggar jag direkt från mässan! Skriv gärna till mig om ni har något tips på sådant jag inte får missa! pernilla@pernillapersson.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: