Okategoriserade

Har du ingen bok till helgen?

Någon bad mig om tips på feelgood. Gah det kliar i hela kroppen när jag ska välja ut några! Vill skriva alla. Men för att inte hela dagen ska gå utan att jag gör något annat så fick jag begränsa mig. Så här kommer några stycken. Utan inbördes ordning. Och det finns så många andra som är bättre, som jag missar! Hu, obehagliga vetskap. Får göra fler listor! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: