Kontor

Egen skrivarlya!

Jag har blivit med kontor! Eller, nä, jag ska kalla det A T E L J É. Så underbart kreativt ord. Jag har hyrt in mig hos tjejerna på Wellness House! Bara fem minuters cykelväg hemifrån. Helt underbart avslappnad miljö med inspirerande kollegor och vackra saker. Kan inte tänka mig en bättre arbetsmiljö.

Snodde några av deras fina bilder. Först kommer man till receptionen, sen får man en skymt av yogasal och butiksyta för deras finfina wellnesshop, och efter det börjar behandlingsrum och spa. Fikarum och så mitt lilla rum, nej, A T E L J É:)

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: