Översättning Boktips Manus

Har du fredagsfeeling? 

Det har jag! Denna vecka har annars varit upp och ner som… Ja, nåt som svänger rejält. Måndagen försvann i en hybrisdimma efter att jag fått besked om att min novell ska publiceras och ges ut av Ariton Förlag😃

På tisdagen insåg jag att en novell gör ingen roman, fortsatt slit med redigering av romanmanus!

I onsdags förmiddag hade jag trevliga intervjuer med några av mina läsintresserade vänner från Vår facebookgrupp Vi Läser!, sen vet jag inte vad som hände. Jag åt ingen frukost för jag hade fått för mig att fasta, framåt lunch var jag alldeles för hungrig, åt en hel 200g Marabou dajm, fick ont i magen (konstigt?), humöret doppade och jag var häxan surtant hela kvällen. Familjen smög försiktigt åt sidan när de såg mig vandra runt som en osalig ande.
Igår började Ingela Instagramma, så det blev en hel del fixande med det. Hon vill gärna ha massor av följare! https://instagram.com/p/BJQ1Y4DBTQN/

I morse hade jag möte med ny spännande Mastermindgrupp som jag ska vara med i. Ser fram emot att dela erfarenheter och tips med andra kloka företagare. Och nu, NU!, ska jag skicka iväg mitt manus till fem förlag! Håll tummarna! Det kan ta ett halvår att få svar, men ändå…

Nästa fredag bloggar jag om hur det kan vara att som översättare läsa översatta romaner! Jag har läst I väntan på Bojangles (En attendant Bojangles), av Olivier Bourdeaut, och visst är det skillnad mellan det franska originalet och den svenska översättningen.

Tills dess önskar jag dig en avkopplande helg med minst en timmes läsning för dig själv📚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: