Okategoriserade

Sitges

Två dagar kvar i Sitges, saknar min familj!

Det har varit två händelserika veckor här i Sitges. Först en veckas kurs i Digital Content där jag tog det här med Content till en helt ny nivå med mitt frieri❤️.
I lördags morse, på väg för att äta sista frukosten med mina kurskollegor, halkade jag i en liten vattenpöl på altanen. I stället för frukost blev det snabb färd till akuten, röntgen, bruten handled vreds på plats och gipsades. Stor eloge till spansk sjukvård! Fantastiskt patientbemötande👏.

Som tur var har jag haft höger arm fri och har skrivit klart en novell och skickat till förlag, skrivit klart min feelgoodroman som imorgon skickas till två testläsare😊, publicerat Den inhumana vården som e-bok och påbörjat del två i serien om Andrea, Margot och Ingela i Feelgoodbokhandeln… Arbetsnamnet för bok två är Zinfandelsommar🍷

Jag hade inte klarat den sista veckan utan hjälp av Gunilla och Conny på Villa Sunlight Sitges Barcelona. Ni är bäst! Tack också för allt material ni bistått med till del två i min bokserie. Allt från gapiga engelska lärarinnor som leker med nallebjörnar i poolen och går in i fel rum på nätterna, konsten att driva företag med spansk logistik och informationsbrist, och att skjutsa yrvakna författare till akuten.

Jag lovar att personligen🚗 leverera försäljningsexemplar av Feelgoodbokhandeln och uppföljaren till er så att era gäster ska ha lika kul som jag har haft!  📚🎉😃 Ska bara bli av med gipset först!

Men nu en båttur till Barcelona!☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: