Kontor

Inget kontor – Noffice!

Sedan jag sa upp mig från mitt heltidsjobb för snart sex år sedan har jag haft flera olika arbetsplatser. Och då menar jag platser där mitt arbete utförs. Skrivbordsplats i frilanskontor, projektanställning med fast arbetsplats,  hemmakontor. Jag skulle vilja påstå att alla platser har sina för- och nackdelar. Inte så förvånande.

För snart ett år sedan slutade jag min senaste anställning för att helt övergå till frilans igen. Det blev en ganska brutal övergång från vimlande kontor med massa kollegor till tyst, tråkigt och ensamt hemmakontor. Det var jag och datorn, typ. Då fick jag nys om Noffice. Som medlem i Noffice får man tillgång till en digital mötesplats där man har kontakt med kollegor varje dag. I mötesplatsen delar vi väldigt frikostigt med oss av  erfarenheter och kunskap. Vi firar framgångar och stöttar varandra i motgångar. I mötesplatsen har vi daglig kontakt.Varje månad har vi föreläsningar, allt för att lära oss mer om digital marknadsföring och att lära sig tjäna mycket pengar på webben.

Jag blev medlem ganska snart och det har jag inte ångrat en sekund! Nu har jag definitivt min arbetsplats på webben. Ingen tvekan om att det är där jag har mina kollegor, min sociala samvaro och mina bollplank. Jag utbildas, inspireras och får en massa mod att våga ta emot framgång! Läs mer om Noffice. Jag vågar påstå att du inte har råd att låta bli!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: